Η κάρτα μέλους της WFR σας προσφέρει εκπτώσεις για προιόντα και υπηρεσίες στις συνεργαζόμενες εταιρείες:

Η WFR προσφέρει στους κατόχους της κάρτας μέλους 20% έκπτωση σε όλα τα εκπαιδευτικά της προγράμματα.

 

Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε

Η εταιρεία Α.Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε με έδρα στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Αγίου Γεωργίου 7, Ροτόντα), έχει αναπτύξει έντονη παρουσία στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων, ιατρικών και βιομηχανικών αερίων και συσκευών οξυγονοθεραπείας από το 1973.

Πρωταρχικός σκοπός της Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι η βελτίωση των υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών που αντιμετωπίζουν προβλήματα έλλειψης οξυγόνου ή πάσχουν από το σύνδρομο υπνικής άπνοιας (συσκευές άπνοιας CPAP – BIPAP), καθώς και υπηρεσίες κατ΄οίκον νοσηλείας.

Όλα τα προϊόντα του καταστήματος– ιατρικά μηχανήματα, ιατρικά και βιομηχανικά αέρια, συσκευές οξυγονοθεραπείας – είναι επώνυμα, αναγνωρισμένα και ποιοτικά ελεγμένα από όλους τους δημόσιους φορείς (διαθέτουν πιστοποιητικό ISO 9001:2008).

Με την επίδειξη της κάρτας μέλους της WFR εξασφαλίζετε 20% έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα του καταστήματος μας.

 

 GrekoMedia Group

Η εταιρεία  GrekoMedia δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής εταιρικών βίντεο, γραφιστικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών πληροφορικής (Δημιουργία ιστοσελίδων και πάσης φύσεως android εφαρμογών).

Με την επίδειξη της κάρτας μέλους της WFR εξασφαλίζετε 10% έκπτωση σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

 

Σχολές Οδηγών Κυριακάκη

Οι σχολές οδηγών Κυριακάκη έχουν πολυετή πείρα στην εκπαίδευση υποψήφιων οδηγών.

Σε συνεργασία με την WFR σας παρέχουν προνομιακή έκπτωση 8% στα διπλώματα οδήγησης αυτοκινήτου με την επίδειξη της κάρτας μέλους της WFR.